Storing & Onderhoud

CV-storingsheader

Voorkomen is beter dan genezen!

Storingen komen soms bij toeval op. Ruim 3/4 van de storingen, met name aan de warmwatervoorziening, is echter te wijten aan achterstallig onderhoud.

Te lage waterdruk, belemmerde rookgasafvoer en vervuilde branders komen we regelmatig tegen.
De ingebouwde beveiligingen schakelen uw warmwatertoestel uit als niet meer aan de randvoorwaarden wordt voldaan.

En dat is eigenlijk jammer. Met een onderhoudsbeurt hadden deze storingen voorkomen kunnen worden. Een onderhoudsbeurt is goedkoper dan een storing. Bovendien wordt een onderhoudsbeurt gedaan op een moment dat het u niet ongelegen komt.

Kans op storingen verkleinen? meldt u via onze contactpagina aan voor onderhoudsservice. We nemen dan contact met u op voor een controlebeurt op een zomerse dag wanneer uw verwarmingsketel niet hoeft te werken. Wel zo comfortabel.

Storingsdienst

Het kan altijd even misgaan. En dat gebeurd natuurlijk ook altijd op het moment dat het slecht uitkomt. Ook dan laten we u niet in de steek. Of nu nu vaste klant bent bij ons of niet. Onze storingsdienst is 7 dagen per week dag en nacht actief.

storingsdienst

Blijf er warmpjes bij zitten…

U zit natuurlijk niet te wachten op een CV-storing midden in de winter met temperaturen van -5 buiten. Laat daarom uw CV-installatie preventief controleren en waarnodig onderhoud uitvoeren. Dit verkleint de kans op storingen wanneer u uw CV-installatie het meest gebruikt.  Installatiebedrijf Herold Pouwels biedt de volgende onderhoudscontracten aan.